dilluns, 11 de maig del 2009

Arriba Fabre amb més hip hop en valencià

Al caliu de l’èxit de grups com Rapsodes cada dia és més freqüent trobar nous grups i cantants de hiphop en valencià contribuïnt així a ampliar el ventall d’opcions i estils musicals en la nostra llengua. Ara un nou mc es fa avant presentant-nos la seua maqueta. És el cas de mc Fabre que d’un any treballant en el projecte i que ara ens presenta “A la lluna de València”.

Per a este jove de la ciutat de València les cançons que “parlen de la realitat que ens envolta”, tot tractant “temes més sentimentals i més socials”, configuren un “deliri líric”. En total són set els temes carregats de referents de tot típus i d’un hip-hop en valencià que ell mateix defineix com “sense complexos, valencianista, sincer i nascut al cap i casal”,

El treball es pot escoltar des del seu myspace.. Per a gaudirho en directe caldrà estar present el proper 15 de maig a la Penya Tio Canya de Vila-real, el 6 de juny al Pub Edén de Benissanó o el 13 de juliol a Llíria, on també actuarà el grup local de rap en valencià Rapsodes.

Informació de: Pica'm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada