dimecres, 1 de juliol del 2009

Es lliuren el premis de la música en valencià


Dimarts 30 de juny, el teatre de la Societat Coral el Micalet va acollir el lliurament dels premis a la música en valencià que anualment atorga el COM. Arthur Caravan, Mara Aranda i Solatge i Òscar Briz són alguns dels artistes i grups guardonats.La nit va transcòrrer amb un ambient d’humor i reivindicació que va fer d’este acte de lliurament el millor dels fins ara organitzats pel col·lectiu Ovidi Montllor.

Arthur Caravan va rebre el premi al millor disc de pop-rock pel seu treball de debut i també amb el premi a la millor lletra, per a la cançó ‘Menjars al llit, somnis a la taula’ . ‘Dèria’, de Mara Aranda i Solatge va ser considerat com a millor disc de folk, i el millor disc de cançó, va recaure en ‘Asincronia’, d’Òscar Briz.

El premi dels millors arranjamentsva recaure en Carles Dénia i la Nova Rimaire a ‘Tan alta com va la lluna’; el de la millor cançó, ‘El signe dels temps’ de Senior i el Cor Brutal mentre que el grup revelació de l’any va ser Mc Fabre.

Per votació popular via Facebook, va ser guardonat el cantautor de Torrent Pau Alabajos amb el Premi Muixeranga. Mentre que Paco Muñoz va rebre el premi per la seua trajectòria.

Info de: Pica'm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada