dimarts, 29 de setembre del 2009

Concurs de música en català: Amplifica't


És el segon any que Joves d’Acció organitzen aquest concurs que vol promoure els grups novells que canten en català: l’Amplifica’t 2009-2010. Hi pot participar qualsevol formación dels Països Catalans. La data límit per apuntar-s’hi és el 16 d’octubre. El guanyador actuarà al festival Jovestiu del 2010 i amb un caixet de 1.500 euros de premi!

BASES DEL CONCURS 2009-2010

Hi pot participar qualsevol grup o solista que resideixi en l'àmbit territorial dels Països Catalans i que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys. Els grups hauran de ser formacions que cantin els seus temes en català.

El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s'emmarquin en el pop-rock, música d’autor, folc i les seves variants, estils propers (rock'n'roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.

Els participants en aquest concurs no poden tenir cap treball discogràfic ni cap contracte signat abans de presentar-se al concurs. L'organització es reserva el dret de comprovar-ho. L'única excepció és la d'aquells grups o formacions que han participat en algun disc recopilatori.
Per poder concursar és imprescindible que el grup o solistes tinguin el seu propi myspace on han d'haver penjades un mínim de 3 cançons i algunes fotos del grup.
La data límit per enviar-ho tot plegat serà el divendres 16 d'octubre de 2009.

Cal omplir el formulari d’incripció a la web http://www.jovesdaccio.cat/

Més información a: 96 315 77 99 o enviant un correu a joves@acpv.cat.

PREMIS

El 2n classificat actuarà al festival JOVESTIU organitzat per Joves d’Acció on cobrarà 1000€ per l’actuació. El 1r classificat i guanyador del concurs actuarà al concert que anualment organitza ACPV per al 25 d’abril junt grups de reconegut prestigi. L’actuació serà recompensada amb 1500€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada