dimarts, 1 de setembre del 2009

Les Festes del Tura 2009 portaran a Olot grups com Strombers, Manel i The Pepper Pots

Aquest cap de setmana, Olot viurà les seves festes més espectaculars, les Festes del Tura 2009. Des de divendres i fins dimarts, milers de persones passaran per la capital de La Garrotxa per gaudir de bona música, mostres de cultura popular i activitats per a tots els públics.


D’entre tota la programació destaca l’apartat musical, entre els quals destaquen grups com els barcelonins Manel o Strombers. Aquests últims actuaran divendres a les onze de la nit al recinte Firal, seguits dels mallorquins Es Reboster i Top Secret. A partir de les onze a la plaça de la Pia Almoina ho farà el grup Protocol Monster, els finalistes del concurs Lligamosques 2009, juntament amb Two Dead Cats i Radical Animal Beat.


El dissabte serà el torn del tradicional correfoc pels carrers d’Olot, en aquest cas a càrrec de Pim Pam Pum Foc. El recorregut sortirà de la plaça de Campdenmàs a les onze de la nit. A aquesta mateixa hora al Firal, hi haurà la primera revetlla amb l’espectacle Sweet Dreams. A la resta d’escenaris de la població hi haurà diversitat d’estils. A la plaça Major sonarà el hip-hop d’Arianna Puello, mentre que Pia Almoina estarà centrada en els sons jamaicans, amb l’actuació de The Pepper Pots, seguida d’una sessió de sound system amb Deadly Hunta & Lioness Fonts.


Diumenge, però, serà segurament la nit més esperada del festival. A dos quarts d’una de la nit, passarà per la plaça Major un dels grups més mediàtics de l’any: Manel. Els barcelonins tocaran a Olot per primera vegada, i ho faran per presentar les cançons del seu primer disc Els millors professors europeus. També destaca l’actuació de Belda i el Conjunt Badabadoc, a partir de dos quarts d’una de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada