diumenge, 22 de novembre del 2009

Gerard Quintana publica el seu quart disc en solitari, Deterratenterrat


Gerard Quintana és apunt de publicar el seu quart disc en solitari, Deterratenterrat (Música Global, 2009). Un treball que ha enregistrat i produït Albert Pla, i en el qual l'excantant de Sopa de Cabra deixa de banda la seva vessant més trascendent per endinsar-se en el món urbà i un cert costumisme musical. Queden enrera els temptejos amb el pop-rock de Senyals de fum (Música Global, 2003), disc inicàtic després de la dissolució de Sopa, i els viatges interiors de Les claus de sal (Múscia Global, 2004) i Treu banya (Música Global, 2007), molt marcats per la seva nova etapa vital a Eivissa, on flirtejava amb la cançó, el folk i el pop més intimista.

Deterratenterrat està dedicat a Barcelona, ciutat on Quintana passa llargues temporades, i el primer senzill, "Barcelona en colors", suposa un trencament musical amb la seva obra anterior. "Les ganes d’explorar noves sonoritats sempre les he tingut, sobretot des del final del grup. Amb Sopa tot estava molt marcat, semblava que no podíem sortir gaire de la nostra casella perquè la banda perdia l’essència. Amb els discos anteriors he fet un recorregut buscant un món propi", explica el músic en una entrevista que publicarà la revista Enderrock el proper desembre.

Per promocionar el llençament del nou disc, que es presenta el 27 de novembre al Teatre de Salt, el segell Música Global i el manàgement PromoArts estan difonent per internet i les xarxes socials clips com el que il·lustra aquesta notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada