dimecres, 11 de novembre del 2009

WHISKYN’S s'acomiada amb "Tres-cents seixanta graus 360º" (2009)

WHISKYN’S s’acomiada aquest any 2009 del seu públic després d’una fructífera i dilatada trajectòria musical de gairebé divuit anys als escenaris. I ho fan amb la publicació de la seva antologia WHISKYN’S Tres-cents seixanta graus 360º. Una edició de luxe dedicada al seu públic més incondicional.  

WHISKYN’S Tres-cents seixanta graus 360º és un treball de doble volum, cd + dvd, que convida a fer un recorregut integral per l’obra d’una de les bandes més importants dels últims vint anys a Catalunya.

El cd l’obre una cançó nova, Vitralls. Una peça inèdita fins a la data, escrita expressament per a l’ocasió, i que esdevé el darrer enregistrament de la banda en un estudi de gravació.
El disc es completa amb una sel.lecció de les vint-i-una cançons més destacades de la seva carrera.

El segon volum d’aquest treball és un dvd que ofereix, d’una banda, un documental de setenta minuts amb aparicions del grup a televisió, concerts, premsa i imatges de tota la seva trajectòria on els propis membres del grup, acompanyats del seu entorn més proper (músics, productors, managers, etc) narren cronològicament la història del grup des dels seus inicis fins al seu darrer concert de comiat.
D’altra banda, el dvd inclou també un recull dels millors videoclips de la formació.

WHISKYN’S Tres-cents seixanta graus 360º és l’últim àlbum que editarà la banda de Reus per posar així punt i final a la seva aventura musical i és també la manera del grup de mostrar el més sincer agraïment cap al seu públic.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada