diumenge, 15 de novembre del 2009

Xavi Mercadé repassa la història d'Umpah-Pah en una exposició a Girona




Des del passat dimarts i coincidint amb els 20 anys de la fundació d'Umpah-Pah, Enderrock organitza una exposició fotogràfica titulada Bevent passat, que il·lustra la trajectòria del grup gironí a través de fotografies històriques i inèdites realitzades pel fotògraf Xavier Mercadé. La mostra es podrà visitar fins al proper 21 de novembre al claustre de la Diputació de Girona.
Aquesta tardor es compleixen 20 anys del naixement d'Umpah-Pah (1989-1996). Coincidint amb aquest aniversari, la revista Enderrock realitza un seguit d'accions destinades a homenatjar la banda gironina. El número 169 de la revista (novembre 2009) dedica la portada aUmpah-Pah. Amb la revista, que ja es pot trobar als quioscos, també s'inclou el DVD inèdit, En directe al MMVV 1991, el primer de la història del grup.
La iniciativa també inclou Bevent passat, una exposició fotogràfica sobre Umpah-Pah, que es podrà visitar únicament del dimarts 10 al dissabte 21 de novembre al Claustre de la Diputació de Girona (Pujada de Sant Martí 4. 17004 Girona), entitat que dóna suport a tota aquesta iniciativa.
La mostra consta d'una vintena d'instantànies, algunes d'elles mai vistes fins ara, que resumeixen diferents moments de la història del grup dalt de l'escenari, l'hàbitat on van brillar més. L'autor de les fotos és en Xavier Mercadé, un dels fotògrafs que millor ha documentat visualment els últims vint-i-cinc anys de música en directe als Països Catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada