diumenge, 13 de desembre del 2009

Nou cd-dvd de Lax'n'Busto

Nou DVD+CD que recull tota la intensitat del concert espacial realitzat l'Apolo, amb dos temes inèdits, documentals, entrevistes, fotos, els darrers videoclips....



L’1 d’Otubre del 2009, els Lax’n’Busto van realitzar un concert molt especial i irrepetible a la Sala Apolo de Barcelona. Una escenografia única en un espai especial, on la proximitat amb el públic és el principal argument, per a tancar un any de presentacions del seu darrer treball “Objectiu: la Lluna”, que precisament també va començar a Barcelona. El concert a l’Apolo, aprofitant la suma de coincidències, es va agafar com a base per a l’edició d’un dvd + cd, realitzat en forma de documental, apropant la realitat actual del grup, amb entrevistes a cada component en el seu “hàbitat” natural. El dvd inclou el concert en forma de pel·lícula, amb diferents opcions de visualització i audició, els darrers videoclips del grup no editats anteriorment, i diferents extres.

La proximitat de la realització, les dimensions de l’escenari, l’escenografia i l’entrega del públic que va exhaurir les entrades per aquest concert, fan d’aquest dvd la millor “carta de presentació” d’un dels grups més emblemàtics de Catalunya, que ha sabut créixer amb el temps i evolucionar constantment, sense perdre en cap moment el que són els seus principals actius: l’energia del seu directe i la fidelitat del seu públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada