dimecres, 27 de gener del 2010

Nou disc de La Soul Machine


El seu nou treball discogràfic, “Soul.cat”, editat per RGB Suports, és un recull de 10 dels temes que han acompanyat a la pròpia banda i al seu públic durant l’última decada.

La Soul Machine és una gran banda de soul amb deu anys d'història, que interpreta els èxits de la música negra contemporània i de tots els temps. Temes que ja son universals, i que han esdevingut referents musicals de moltes generacions.

La inspiració dels grans Blues Brothers, Otis Redding, James Brown, Aretha Franklyn, o Pierce Sledge, entre d’altres, els portà a crear un espectacle a prova d'avorrits i malganats, apte per a tots els públics i amb una posada en escena impecable, enèrgica i brillant, en que ningú pot resistir-se a la força de la música i el bon rotllo que encomanen els membres de La Soul Machine.

El seu nou treball discogràfic, “Soul.cat”, és el fruit de la reconversió de tota aquesta energia, per portar-nos en format CD, una mostra i un recull de 10 dels temes que han acompanyat a la pròpia banda i al seu públic durant l’última decada, en que la formació ha anat consolidant una base musical, un groove i un exténs repertori de grans clàssics del soul, funky i rythm'n'blues, amb un toc custom.

Aquest disc, editat per RGB Suports, és un regal especial per als seus seguidors i per a tots aquells que en la música hi busquen sentiment i emoció, tot reivindicant un gènere que segueix viu i que ens arriba, de forma renovada, amb una formació sòlida i càlida de músics de casa nostra.

“Soul.cat”. Soul d’allà, fet aquí.

01. Hard to handle
02. Mr. Pitiful
03. Knock on wood
04. My girl
05.Treat her right
06. Sweet home Chicago
07. In the midnight hour
08. Soul man
09.Try a little tenderness
10. Hey Jude

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada