dimarts, 23 de febrer del 2010

Nou disc de Cris Juanico "Pedres que rallen" (2010)


Després de quatre anys sense signar cap disc amb temes propis, CRIS JUANICO (Ja T’Ho Diré, Menaix a Truà), juntament amb uns renovats Mags de Binigall, torna a l’actualitat musical de parla catalana amb el seu nou treball “Pedres que rallen”, co-editat per RGB Suports i Aumón.
CRIS JUANICO, amb les pedres com a metàfora i com a testimoni mut del pas del temps, ens canta cançons i ens conta històries. Les pedres, matèria freda i silenciosa en el seu interior, ens transporten a altres temps i ens apropen el caliu de les vivències de les persones. Les pedres, cossos inerts però companys de viatge de moltes aventures d’infància, d’episodis d’amor, d’alegries i penes, de fred i calor, de sol i de pluja. Dia rere dia, si ens hi fixem i hi parem l’orella, sabrem que estam rodejats de “Pedres que rallen”.

L’artista menorquí, ens convida a gaudir d’un nou recull de 12 cançons, de difícil catalogació però amb un marcat esperit rocker i més d’una clucada d’ull als ritmes més populars de la música moderna –new age, rythm&blues, pop… sense perdre l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes, envolcallades en lletres plenes de referents a la seva terra, més propera ara, i de la vida mateixa, també més a tocar de tots.

“Pedres que rallen”, enrregistrat als estudis Aumón de Ciutadella (Menorca), mesclat a La Casamurada de Banyeres del Penedès i masteritzat als estudis CatMastering de Manresa, esdevé una reivindicació clara del CRIS JUANICO en estat més pur.

1. Pedres que rallen
2. Loca somera
3. Sé
4. Mentres sa cançó cantes
5. Fràgils Pensaments
6. Ja no importa
7. S’atura es temps
8. Miques
9. Cap a l’horitzó
10. Ferits de lluna
11. Sa vida que mos pega bots
12. Tenim sa sal

Properes presentacions:
20/03/10 Petra (Mallorca) 24/04/10 Cadaqués (Girona)
17/04/10 Es Mercadal (Menorca) 25/04/10 Bescanó (Girona)
23/04/10 Ciutadella (Menorca)

http://www.crisjuanico.com/ · www.myspace.com/crisjuanico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada