divendres, 26 de març del 2010

Concurs a Indiecat de deu cedés de La Gira de Música en Valencià 2009

A partir de la setmana vinent trobareu a la nostra web la possibilitat de fer-vos (a través d'un senzill concurs) amb el cedé de La Gira de la musica en valencià 2009, editat per Escola Valenciana. Sortejarem deu treballs en el que es pot trobar cançons de Miquel Gil, Enderrocks, Arthur Caravan, Skalissai, Carles Denia, Pep Gimeno El Botifarra, Sensavís, 121db,Batà, Sènior i el Cor Brutal, etc...
Manteniu-vos atents/tes... 

Per primera vegada a la Costera, arriba la Gira, el circuit itinerant de música en valencià que organitza Escola Valenciana, de la mà de la Coordinadora d'escoles d'ensenyament en valencià de la Costera i de l'Assemblea de Joves de la Costera, amb la col·laboració de l'ajuntament de Canals.
Per tal de presentar aquesta iniciativa i recaptar fons, farem un sopar-concert amb les actuacions del cantautor satíric i humorístic Toni de l'Hostal i el cantant surrealístic riberenc Mi Sostingut. El preu del sopar i el concert és de 6€ (el menú es podrà consultar al blog de la iniciativa lagiraalacostera.blogspot.com) i el del concert només 3€. La reserva d'entrades s'ha de realitzar quant abans millor al correu csalalloca@hotmail.com.
El concert de la Gira es celebrarà a Canals el 17 d'abril, al pavelló cobert del poliesportiu municipal i comptarà amb les actuacions de DJ Aiko, Skalingrad, Auxili i Odi.
Així, el certamen passarà per les poblacions de València, Benimaclet, Alfarrassí, Bonrepós i Mirambell, Barcelona, Elx, Gàtova, Benimaclet, Gandia, Mutxamel, l'Alfàs del Pi, Calp, Estivella, Morella, Alacant, Sueca, Parcent, Bell-lloc --amb els dos dies del Feslloch, el festival de clausura--, Cocentaina i Mallorca. A més, enguany la Gira viatjarà al País Basc, a la població de Tolosa, en el marc d'un programa d'intercanvi de grups. La columna vertebral del projecte continuen sent les Trobades d'Escoles en Valencià, que funcionen com "punt d'atracció" per als alumnes d'institut i universitat, han explicat les mateixes fonts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada