dijous, 11 de març del 2010

Coneix i descarrega lliurement We Are Not Brothers (WANB)...electrònica feta en català...

Us animem a conèixer al grup valencià de música electrònica We Are Not Brothers. WANB naix l’estiu del 2006 i és un projecte original totalment autogestionat en el que els seus dos integrants, FRANCHO i DEMIAN s’ocupen de totes les tasques.

WANB es podria definir com una filosofia clara i senzilla de fer música, oferir-la en viu i anar fins on els brinden amb una actitud que lamentablement falta hui en día en l’electrònica, en un submón en el que el negoci, les postures cíniques i la gana de fama imperen, mentre que les ganes per fer les coses ben fetes i la claredat d’idees brillen per la seua absència.

El grup, que ens ofereix la seua música electrònica des de la Serra de Mariola, ha tret disc al desembre passat: AUTODESTRUCCIÓ. Un treball que suposa el deu debut i que es pot adquirir en diversos formats; un CD físic amb tirada normal i altra més conceptual, així com gratuitament en format digital.

Són 7 temes i el video Lost town 2.0, que us presentem a continuació. La música és una versió del grup desaparegut Joy Division. El clip intenta reflectir el contrast paisagístic que existeix en les nostres ciutats, i posa enfàsis en aquelles zones “underground”, oblidades.

Les escenes i el grup en qüestió tenen el seu origen a Alcoi, concretament al centre de la ciutat; on actualment s’esta vivint un moment cultural estrany. Al marge de les institucions estan apareixent nous moviment culturals que també revindiquen aquestos espais.


Podeu saber més sobre el grup al seu Myspace i al seu molt complet web



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada