dissabte, 6 de març del 2010

Descarrega "Mentre la Terra dorm", el nou treball d'Skalissai

Skalissai va presentar l’any passat el segon segon treball: “Mentre la terra dorm”. Ara, el grup ska de la Marina ens permet descarregar-nos els temes del seu treball de manera gratuïta.


Els inicis d’Skalissai es troben dins d’una maranya de fum tancada en sis metres quadrats, on gent cada dia diferent, es reunien al voltant d’una bateria per a posar nerviosa a la veïna. Es a principis de 2003 quan el grup comença a tenir una forma semblant a la que en l’actualitat té.

Avuí el grup el composen nou membres de Xaló, Llíber i Benissa, i combinen guitarres, baix, trompetes, trombó, bateria, veu i percussions per tal de crear sons que facen moure’s a la gent , recolzant-se en l’ska i passant per altres ritmes com el reagge, la paxanga, el funk…

A l’estiu del 2004 van oferir el seu primer concert. Uns mesos després, Skalissai guanyà el concurs “Tirant de rock La Marina”, a arrel del qual van fer la seua primera aparició a un gran festival el 30 d’abril del 2004 en Valencia.

I fou en 2007 quan van publicar el seu primer treball “Obri els ulls”. Recentment, la darrera meitat del 2009, han publicat el segon treball “Mentre la terra dorm” , fusionant-se en altres ritmes com poden ser drums&bass,dub o fins i tot atrevint-se amb les rantxeres mexicanes.

Podeu saber més al seu Myspace.

Podeu descarregar-vos el seu treball des d’ACÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada