dimecres, 17 de març del 2010

La Gossa Sorda entra a l'estudi

En cosa d'uns deu dies anunciaran el títol del disc i la data concreta del seu llançament, però a hores d'ara la notícia és que La Gossa Sorda estan ja a l'estudi gravant el disc que serà la continuació al seu exitós Saó. Dotze seran els temes, si no canvien les coses, que el compondran, i la banda els haurà de tindre enregistrats en els pocs més de vint dies que tenen programats per a la gravació.
El qui ens en dóna els detalls és Josep Nadal, cantant de la banda de Pego, que ens revela que l'actualitat valenciana estarà ben present en les lletres del disc. "Alguns estan fets totalment a posta, lligats a successos que han passat darrerament, però n’hi ha alguns altres que sembla que estiguen relacionats amb fets molt recents, però que han trobar este lligam de manera casual, perquè els teníem fets des de fa prou de temps" ens conta rient, perquè de segur que hi haurà més d'un que es pensarà que les han canviades a última hora. Malgrat això, sobre les lletres avança que "encara que al disc hi haurà temes relacionats amb el que passa al País Valencià, parlarà més que qualsevol dels nostres discs precedents de qüestions internacionals i de com està el món".
La banda va entrar a gravar-lo als estudis RPM d'Almàssera el passat dimarts 9, en un procés que està enregistrant gràficament el fotògraf Xepo Walters i del qual va donant compte puntualment al seu blog. La Gossa torna a més amb Roger, el tècnic amb què va enregistrar Saó ("amb ell treballarem molt a gust i l'estudi és molt professional, a banda del fet que són valencians, que és un aspecte que mirat des dels inicis" justifica Nadal la decisió), i amb el seu productor habitual, Jaume Faraig
Abans que el disc es publique, la banda ja té previst eixir a la carretera. Primer amb un concert aïllat el 17 d'abril per donar suport a Palestina -"s'havia de fer en eixes dates"- i que tindrà lloc a Nave 8 de Sant Vicent del Raspeig; un lloc, Alacant, "on sempre ens ha fet molt de goig tocar, perquè tenim tant de suport o més que en altres zones, però ens resulta molt més difícil muntar un concert per moltes circumstàncies" ens diu el cantant. No són, sens dubte, males notícies. Esperarem doncs, ja que encara que acaben de començar a gravar-lo, sembla que el nou disc de La Gossa Sorda ja està a tocar.
JUAN E. TUR. - L'informatiu.com
 

1 comentari: