dissabte, 17 d’abril del 2010

Els Pets, Mishima i Els Surfing Sirles han publicat disc aquesta setmana

Si algú necessitava alguna altra prova sobre la vitalitat de l'escena musical catalana actual, aquí en tenim un bon exemple:aquesta setmana ha estat triada per tres grups diferents per treure a la llum nou material. Els Pets, Mishima i Els Surfing Sirles publicaren el passat dia 12 (els tres grups el mateix dia) els seus respectius nous discos: en el cas d'Els Pets, la dotzena referència discogràfica de la seva carrera, Fràgil (DiscMedi). En el cas de Mishima, la cinquena, Ordre i aventura (Sones). I en el cas d'Els Surfing Sirles, el primer, LP (BankRobber).
Fràgil ha estat enregistrat entre els estudis LaCasaMurada de Banyeres del Penedès i els estudis Alex the Great de Nashville, i ha estat produït per Brad Jones. El grup de Constantí ha treballat per quarta ocasió amb Jones de productor, mirant cap al soul a l'hora d'arranjar unes composicions que segueixen sent rabiosament pop. "Per veure't a tu", primer senzill del nou disc, il•lustra aquesta notícia.
Mishima ha aconseguit amb Ordre i aventura la seva col•lecció de cançons més espiritual. La banda del cantant i compositor David Carabén ha treballat de nou amb el productor Paco Loco, com ja van fer amb el seu anterior treball, Set tota la vida (Sinnamon, 2007). Des que Mishima va penjar el seu disc íntegrament a MySpace, s'ha convertit en la banda més escoltada en aquesta xarxa social a l'Estat espanyol, segons les dades facilitades per la pròpia web. Es dona el cas que dues bandes més que s'expressen en català, Manel i Els Amics de les Arts, figuren entre les deu primeres posicions en aquest rànquing que elabora periòdicament MySpace.
Els Surfing Sirles són la banda més gamberra de l'escena barcelonina. Liderats pel cantant, poeta i actor Martí Sales, el grup mira cap a les essències del punk i el rock'n'rol per facturar deu cançons adrenalítiques que han comptat amb la producció de Joan Colomo (The Unfinished Sympathy).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada