dilluns, 17 de maig del 2010

Canvis i nou EP de Guillamino

La formació completa del grupde Guillamino ha patit canvis en els darrers mesos. Jordi Rudé i Pau Arumí, que acompanyaven Pau Guillamet des de la gira de Somnis de llop (2005) han deixat la banda i, en el seu lloc, entren Gerard Cantero i Mar Abella. Aquesta darrera havia participat ja en els concerts d'En/doll amb Josep Pedrals. Es manté a la formació el bateria Toni Molina.

Nou EP!

Gimnàstica a cops de fuet, somnis de mozzarella i gelats enormes, notes enganxifoses, morros bruts, suor,  temptacions diverses i molta determinació. La rectitud del fuet fa tremolar el nou 12” de Guillamino, remullat de funk, wonky i dubstep. Whip Gymnastix és una oda a la vigorexia i a les calories. Un cant a les samarretes suades i les panxes planes, un crit exortant a trencar-nos a cop d'abdominals o un crit d'extenuació com el de les tenistes en l'enèsim punt de break.

El nou EP es publicarà a principis de juny en vinil de 12” i també en format digital, i es presentarà en diversos esdeveniments vinculats al festival Sónar.

Properes actuacions de Guillamino:
14 maig: Barcelona (Bikini) - amb Mayer Hawthorne
21 maig: Perpinyà (Barabul)
22 maig: Calafell (Casa Barral) - Espectacle 0>100
28 maig: Vacarisses (Festival Vimva)
29 maig: Manresa (Vermell)
30 maig: Figueres (Teatre Jardí) - Concert Salvem l'Emporda
12 juny: Barcelona (CCCB / SónarKids) - Espectacle 0>100
13 juny: Barcelona (CCCB / SónarKids) - Espectacle 0>100
19 juny: Girona (Auditori / Nit Sónar)
22 juny: Reus (Nit Sónar)
Escolta la música:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada