dimecres, 2 de juny del 2010

La Dharma ens presenta, en format acústic, la seva cara més amable, més oberta i festiva

La mítica Companyia Elèctrica Dharma, una llegenda viva de la música a Catalunya, banda pionera de l’antany molt anomenada Ona Laietana, té una llarga trajectòria, puntejada d’espontaneïtat, compenetració i tendresa. Amb vint-i-dos àlbums al mercat, gairebé trenta-cinc anys als escenaris i un pedigree inqüestionable, aquesta banda eclèctica i singular manté intacte l’esperit dels seus inicis, amb un directe treballat, vibrant i ple d’una saludable explosivitat.
Ara ens presenta, en format acústic, la seva cara més amable, més oberta i festiva. Música endiumenjada, d’envelat i de fira, de cercavila, de tarda de circ, de ball a la plaça. Cançons lluminoses, gairebé fosforescents. Melodies que viatgen en una màquina del temps, que apareixen com coets de llum i deixen en l’aire una guspira sovint enlluernadora. Calidoscopi musical. Picotejar d’aquí i d’allà al llarg del seu extens repertori. Un repertori dedicat a gent de totes les edats, a joves i a grans. Per als fanàtics dels petits detalls, del matís. Un repertori que posa de bon humor, que fa feliç.
Aquesta iniciativa canalitza les necessitats actuals del grup i possibilita un treball de recerca memorística de cançons i melodies que s’han arribat a convertir en referents de la vida de pràcticament tota la comunitat cultural catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada