dilluns, 19 de juliol del 2010

Arriba l'Aplec dels Ports amb La Troba Kung Fu, el Botifarra, Orxata o Pau Alabajos


L’Aplec dels Ports ja té definit el cartell dels grups que participaran en la 32ena edició que tindrà lloc a Vilafranca. La Troba Kung Fu i la Pegatina són alguns dels plats forts d’un esdeveniment en el que participaran altres vuit grups de primera fila procedents del País Valencià, Catalunya i Aragó, entre els quals hi ha també Pep Gimeno “el Botifarra”, Orxata Sound System, Cesk Freixas i Pau Alabajos.


La Comissió Organitzadora de l’Aplec ha volgut destacar “la qualitat musical” de les formacions que actuaran a Vilafranca, seu enguany de l’Aplec dels Ports, entre el 23 i el 25 de juliol. “Un bon cartell pot ser un atractiu addicional per a la gent de fora, de manera que més persones poden vindre fins la nostra comarca i, amb l’excusa de la música, conèixer qui som i quins són els nostres problemes”, han explicat els organitzadors. “És sobretot música festiva i ballable, per fer festa, encara que sense oblidar-nos de la reivindicació”, han explicat.


L’Aplec es celebrarà a Vilafranca del 23 al 25 de juliol.Entre moltes altres activitats lúdiques, culturals i reivindicatives l’aplec comptarà amb les actuacions musicals de:


LA TROBA KUNG FU:  http://www.latrobakungfu.net/




PEP GIMENO “EL BOTIFARRA” : http://www.pepebotifarra.com


PEPET I MARIETA:  http://www.pepetimarieta.com




ORXATA SOUND SYSTEM: http://www.orxatasoundsystem.net








Podeu saber més al web del 23é Aplec dels Ports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada