dimarts, 3 d’agost del 2010

Els viatges en elefant d'Ivette Nadal

Malgrat que ens han venut el lleó com l'autèntic rei de la selva, per les seves característiques i aptituds sembla que l'elefant hauria de ser, precisament, l'animal que portés aquesta corona. No només demostra tenir molta més solidesa i força física, sinó que resulta molt més noble i pacífic, a part de la seva excel.lent memòria.
Potser perquè l'elefant ofereix una certa seguretat i perquè des de la seva alçada es pot tenir una visió diferent de la vida, Ivette Nadal ha batejat el seu segon disc amb el títol "A l'esquena d'un elefant". També és cert que la jove cantautora de Granollers necessitava alentir el temps i viatjar a velocitat de creuer després de l'enorme impacte mediàtic que va suposar el seu debut discogràfic.
I malgrat la rugositat de la pell de l'elefant, Ivette Nadal no ha dubtat davant del repte de demostrar que tot plegat no va ser flor d'un dia. A "A l'esquena d'un elefant" dóna el millor d'ella mateix i la veu no li tremola. Torna a confiar la producció a Toni Xuclà; David Rossell també hi aporta la seva experiència i cordes vocals, i Gerard Quintana també hi canta en un tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada