dimarts, 3 d’agost del 2010

Nostrack, la primera comunitat de música catalana a la xarxa

La música catalana tindrà una comunitat a la xarxa, anomenada Nostrack, en la qual tots els usuaris trobaran la informació que necessiten: per exemple, els navegants tindran una ràdio a la carta i els professionals podran consultar els catxets i riders en els perfils dels grups.
L'empresa que està implementant la web és Barcelona Music & Àudio Technologies (BMat), companyia catalana especialitzada en la creació de programari d'àudio i, segons el seu portal, el seu màxim objectiu és canviar la forma que la gent té de relacionar-se amb la música. Encara que la Conselleria de Cultura va anunciar que Nostrack seria una espècie d'Spotify "a la catalana", BMat va precisar que l'eina s'assemblarà més al model que actualment ja té Last FM, per les opcions que donarà.
Nostrack aglutinarà un catàleg, una ràdio a la carta i la possibilitat de comprar tota la música catalana en una sola pàgina, "des de José Guardiola fins a Manel", va indicar el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, al març, quan va fer una presentació dels trets generals de la iniciativa. En aquell moment, l'eina encara no tenia nom. Ara tot sembla indicar que estarà llesta per aquesta tardor. El nom procedeix de la unió de "nostra" i "track" (cançó, en anglès), en al·lusió al tipus de música que contindrà el portal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada