dimarts, 24 d’agost del 2010

Noticies Enderrock

Teteji és una cruïlla entre el pop, el jazz i la música experimental. Andreu Pérez va idear-lo de viatge per Àsia. D’aquí venen els ressons asiàtics de les cançons d’aquest cantautor de Canet de Mar. Pérez, que porta deu anys component els temes de Soma Planet, explica que Teteji té un projecte germà, Atma, en el que també experimenta amb els sons orientals.
Url relacionada: www.myspace.com/teteji 

-----------------------------------------------

Discmedi és la primera discogràfica catalana que ha promogut aplicacions per l'iPhone per a les seves bandes. S'encarreguen d'inaugurar aquesta nova tecnologia tres formacions: Els Pets (aquí), Els Amics de les Arts (aquí) i Macedònia (aquí). L'aplicació (que es pot comprar per 1,59 euros a través de l'App Store de l'iTunes) permet descobrir les darreres novetats discogràfiques d'aquests grups. El disc Fràgil (DiscMedi, 2010) d'Els Pets, el Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009) d'Els Amics de les Arts i M'agrada (DiscMedi, 2010) de Macedònia, són els protagonistes d'una aplicació creada per l'empresa de Mobile Marketing MUBIQUO, que permet veure les fotografies del grup, llegir-ne les lletres del disc, gaudir de les gràfiques del CD i veure'n els corresponents clips. Aquesta aplicació es pot descarregar a l'iPhone, l'iPod touch i l'iPad a través de la botiga iTunes.

---------------------------------------

Joan Monegre fa un folk pausat i fosc. Fosc com la funda manufacturada del seu EP auto-editat de 7 cançons: un quadrilàter negre. Les seves referències, prou heterogènies, van de NOFX a Ovidi Montllor i de Leonard Cohen a Propagandhi. A més, un dels seus temes és una versió de “Fent camí” d’Els Esquirols. Monegre s’ha fet acompanyar de músics de la talla de Carles Sanjosé (Sanjosex) o el violinista Adrià Estarriola. Cal destacar que Monegre és l’únic grup d’aquest any sense MySpace.
Url relacionada: monegre.bandcamp.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada