dimarts, 21 de setembre del 2010

Pepet i marieta tornen amb "Qui no plora no mama"... descarrega'l des de la seua web...


Després del celebrat “La Pelu” (Edicions Singulars 2008), que ha consolidat la formació com a una de les bandes festives de referència dels Països Catalans amb més de 80 concerts l'any, Pepet i marieta han facturat el disc més ambiciós de la seva trajectòria: “Qui no plora no mama” (La Produktiva 2010).
Pepet i marieta han omplert la coctelera amb estils musicals molt diferents per a formar un tot alegre i festiu amb lletres marca de la casa que entren dolcetes però que deixen un regust amarg per les seves despietades crítiques. Twist, funk, swing à la Broadway, rockabilly, pop i fins i tot techno per a denunciar la hipocresia social, la pèrdua d'identitat popular o l'arrogància de l'home davant la natura, així com per a reivindicar l'amor sobre totes les coses, l'instint animal motor de les relacions humanes i la importància de preservar la nostra terra i les nostres arrels. Tot regat amb una bona dosi d'humor i la ironia a què ens tenen acostumats la banda de les Terres de l'Ebre.
“Qui no plora no mama” és un projecte autoproduït amb què Pepet i marieta han volgut desvincular-se de la indústria discogràfica convencional, tot i que “ la Produktiva ” s’encarregarà de la distribució del disc a les botigues amb la col·laboració de K-Industria. Des del 15 de setembre la formació té penjat el disc a www.pepetimarieta.com i www.myspace.com/pepetimarieta perquè tothom que vulgui se’l descarregui gratuïtament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada