dimecres, 13 d’octubre del 2010

Descarrega el primer treball de Malnom

Malnom ha tret al mercat el seu primer disc. El quartet originari de Vila-real es va formar tot just fa un any i ha entrat de ple en l'escena musical valenciana amb aquest primer treball.
Malnom a té un potent so que conjuga melodies pop amb la potència de les guitarres d'Hèctor Llençat i Manu Chabrera. El seu primer treball duu el mateix nom del grup i suposa tot un manifest d'energia i vitalitat que pretén arribar a la gent amb melodies potents irockeres i amb cançons de contingut.
Pocs mesos van valdre perquè els seus membres, procedents tots d'altres formacions i amb quasi una dècada d'experiència musical, decidiren unir les seues afinitats rockeres i les ganes de compartir experiències i escriure cançons en valencià. Els onze temes que componen el disc combinen històries personals amb cançons de temàtica social. En la passada edició dels premis Ovidi Montllor, la banda de Vila-real va ser nominada en la categoria de grup revelació.
El disc ha sigut enregistrat als estudis Metrònom i masteritzat en els estudis de Abbey Road de Londres per Geoff Pesche (productor de bandes tan conegudes com Gorillaz o Coldplay).
Els onze temes han estat escrits i compostos pels seus membres llevat de Que tinguem sort, una versió en clau Power-pop el conegut tema de Lluís Llach. El disc pot baixar-se íntegre d'internet: www.malnom.cat.
Els integrants de Malnom són: Manu Chabrera (veu, teclats i guitarra), Hèctor Llençat (guitarra), Pascual Llençat (bateria) i Darío Díaz (baix). En alguns dels temes del disc ha contat amb la col·laboració també de Vicente Colonques (sintetitzador) i Jordi Montesó (llaüt).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada