dilluns, 25 d’octubre del 2010

Descobreix les misterioses hores d'Inot Eratsis

El misteriós imaginari al que ens enfrontem en ‘Les Hores’ suposa un repte que desentranyar. Per cada cançó s'entreobren petites portes per les quals endinsar-se en el subconscient, espectres íntims, testimoniatges essencials que, com en violència parada, bateguen sota formes de cançó. Quan un entra de ple, capta el senyal que emet la seva obra. L'àlbum està confeccionat a partir d'idees amb les quals Toni desenvolupa repeticions, espirals en cercle que se succeeixen fins a entrar en un estat canviant, ajudant-se de riques instrumentacions i arranjaments que es desgranen per capes, de tornada en volta.
Sens dubte podem emparentar a Inot Eratsis amb Album Leaf, Hood, Will Oldham, Sea & Cake o molts uns altres, però no sense abans acatar que, aquí, la fi és el procés en si mateix. Aquest és el sentit que tenen les seves cançons i, juntament amb la col·laboració de Bego Ricart en alguns dels textos, les interpreta en català, castellà o anglès de manera indiferent.

Inot Eratsis no renuncia al pop, però sovint ho retorça o ho apropa a altres músiques més experimentals a la recerca d'una mica més greu o profund. Mitja hora i nou cançons li basten per aconseguir un treball preciós i valent.
Esteve Farrés, Maig 2010 | ROCKDELUX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada