dissabte, 23 d’octubre del 2010

Pau Alabajos, immers en una gira per Estats Units i Canadà

El cantautor valencià Pau Alabajosestà immers en  una gira de concerts per EE UU i Canadà que es prolongarà durant dos setmanes. Arranca hui a Nova York i culminarà el dia 30 a San Diego. A continuació, l'artista afrontarà la gravació del seu tercer treball discogràfic, Una amable, una trista, una petita pàtria, que veurà la llum el gener del 2011, en la inauguració del festival de cançó d'autor Barnasants.
El cantautor de Torrent començà el seu tour nord-americà a Postscrypt Coffeehouse, una sala pertanyent a la Universitat de Columbia (Nova York), que funciona des de l'any 1964 i que està especialitzada en folk singers. Per aquest local ha passat el millor de l'escena local de cantautors, com ara Ani Difranco, Jeff Buckley o Suzanne Vega. Pau Alabajos, en aquesta ocasió, compartirà cartell i escenari amb els artistes Chris Milam i Cameron McLain.
El Departament d'Hispàniques de la Universitat de Florida fou l'entitat encarregada d'organitzar el recital a Gainsville. L'espai escènic triat serà Thomas Center Spanish Court i Alabajos comptarà amb la col·laboració de l'actriz Susanna Sebastià per a aquest espectacle. Ahir, Pau Alabajos interpretà les seues cançons al Memorial Unió de la Universitat de Missouri, concretament al Memorial Unió.
Ja a Quebec, el cantautor participarà en tres activitats: el dia 26 d'octubre Alabajos impartirà un taller-col·loqui amb els alumnes de la Universitat de Montreal. L'endemà, realitzarà un concert en la inauguració del festival de cine independent Tapis Rouge, on enguany la cultura catalana és la invitada d'honor. Assistiran a aquesta cita, com a ambaixadors del cine, Ventura Pons i Josep Maria Forn, han apuntat les mateixes fonts. Finalment, Pau Alabajos cantarà a la Maison de la Cultura de Rosemont-La Petite-Patrie el 28 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada