diumenge, 17 d’octubre del 2010

Soul Atac i Verdcel, al concert de benvinguda de la UPV

El proper dimecres 20 d’octubre, a les 19 h, a l’edifici Nexus de la UPV, tindrà lloc el Concert de Benvinguda a la UPV, amb l’actuació de VerdCel, que presentarà el disc PetjAdes, i Soul Atac, que presentarà el disc Mercat negre. L’entrada serà lliure.A més, dins d’aquesta festa hi haurà orxata i batucada amb Combe Capelle, i es lliurarà un disc de música en valencià als assistents al concert.
VerdCel presenta el disc PetjAdes, un disc íntegre de versions de cançons de Raimon, i alhora un espectacle de cançons i videoprojeccions, amb un còmic, 15 cançons, un curtmetratge i dos documentals dels anys 60. Així es versionen, entre d’altres, “Veles e vents”, Jo vinc d’un silenci”, “Com un puny”, “El País Basc”, “Indesinenter”, “Treballaré el teu cos”, “He mirat aquesta terra”, “Al meu país la pluja”, “Si com lo taur”, “Perquè ningú no em contarà els seus somnis”, “Canço d’albada”, “Molt lluny”, etc. En paraules del mateix Raimon: “Un nou alè per a cançons estimades”. 
Soul Atac presenta el disc Mercat negre, el segon disc d’aquest grup de soul rock, que va ser nominat al millor disc de pop als Premis Ovidi Montllor de 2010, i en el qual compten amb la col•laboració de diversos artistes: Òscar Briz en “M’agrada”, Miquel Gil en “Rachid”, Juli Bustamante i Remigi Palmero en “Senyoreta X” i la Fundación Tony Manero en “Contracorrent”, i amb els homenatges a Vicent Andrés Estellés en “Un entre tants” i a Ovidi Montllor en “Tot esperant Ulisses”. Esdevé així un dels millors discos de l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada