dijous, 25 de novembre del 2010

L’oferta del II Circuit de Música en Valencià So de sons s’amplia en desembre

La proposta del II Circuit de Música en Valencià So de sons es multiplica al mes de desembre amb cinc concerts que es succeiran a diversos punts del territori. Segueixen els concerts a la Sala Matisse de València amb l’agrupació de folk Aljub el 2 de desembre i els cantautors Hugo Mas i Mi Sostingut el 16 de desembre. Ambdós concerts s’iniciaran a les 22.30 h.
La vesprada del 11 de desembre viatgem cap a la comarca del Camp de Túria per gaudir de nou de la investigació sonora del grup Aljub, que actuarà en la seu de Consolat de Mar al poble de Benaguasil a les 19.30h. Posteriorment es durà a terme al mateix lloc un sopar de pa i porta a preus populars. En acabar l’acte, el COM, organitzador del circuit, vol convidar a tots els assistents a l’Homenatge a Ovidi Montllor que es celebrarà a les 22.30 h en  el Teatre de la Unió Musical de Llíria. Diversos cantautors i agrupacions de cultura popular s’uneixen a figures com Al Tall, Miquel Gil, Naia o Andreu Valor per reivindicar el record de l’estimat cantant, en un acte organitzat per l’Assemblea de Joves del Camp de Túria.
El mateix dissabte 11 de desembre dues propostes ben diferenciades s’ajunten a la Plaça Matzem de Muro a les 22.30 h: el cantautor Hugo Mas i el grup de pop-rock Pinka. Finalment, els concerts previstos per a aquest mes conclouran la nit del 17 de desembre a la Sala Stereo d’Alacant amb els grups Pinka i Desgavell, els quals s’uneixen en un dels directes més contundents del circuit. Tots els concerts esmentats seran gratuïts, com la resta del circuit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada