dimarts, 30 de novembre del 2010

Un concurs al Facebook servirà per escollir un grup participant al Festivern i al Feslloch

Reviscola, l’entitat de joves d’Escola Valenciana, ha convocat un concurs, mitjançant la xarxa social Facebook, per tal d’escollir per votació popular un grup perquè actue tant al Festivern com al Feslloch.
El grup guanyador compartirà escenari amb Obrint Pas, La Troba Kung-Fu, Orxata Sound System, Benimaklet Klub Ska (composat per membres d’Obrint Pas, La Gossa Sorda i Aspencat) i els DJ’s Pasqu Selector, Plan B i DJ Chola, a la sisena edició del Festivern que se celebrarà el 31 de desembre al Pavelló René Marigil de Sagunt. Però a més a més, també compartirà escenari amb els grups que conformaran el cartell de la cinquena edició del Feslloch, el festivalde 3 dies que clou La Gira, el festival itinerant de música en valencià d’Escola Valenciana, i que se celebrarà a Benlloch els dies 7, 8 i 9 de juliol de 2011. 
Els 13 grups que s’han incrit en aquest concurs, i pels quals poden votar tots els usuaris de Facebook, són Almorranes Garrapinyaes, Arròs Caldós, Escak al Rei, KLD, Lilit i Dionís, Rapsodes, Skalingrad, Sklatasangs, Tashkenti, Perifèrics, Tirant Lo Rock, ODI i We are not brothers. Amb aquest concurs Escola Valenciana engega la maquinària de La Gira’11, la sisena edició de La Gira, que s’iniciarà, com ja ve sent tradicional, al concert de Falles i que clourà al Feslloch el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol a Benlloch (La Plana Alta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada