dimarts, 1 de febrer del 2011

La premier de Joan Masdéu en solitari al BarnaSants

El proper divendres 11 de febrer a les 21:30 Joan Masdéu (excantant de Whiskyn’s) estrenarà en directe les cançons del seu primer disc en solitari Casa Murada (Música Global 2011) al Teatre Principal de Badalona dins de la programació del festival BarnaSants 2011.
La particularitat d’aquest concert, tenint en compte que Casa Murada no sortirà al mercat fins el dia 1 de març, és que es converteix en una actució exclusiva per gaudir en primícia de les noves cançons de Masdéu. Una pre-estrena molt especial per compartir el tret de sortida de la seva nova etapa en solitari després d’una llarga trajectòria al capdavant d’una de les bandes més rellevants i prolíferes dels darrers anys a casa nostra. A més, els assistents al concert gaudiran també de l’exclusivitat de ser els primers en poder adquirir el disc, tres setmanes abans que es posi oficialment a la venda.
A l’escenari, Masdéu s’acompanyarà d’Àngel Santiago als teclats i veus, Quim Xicoira al baix, Carlos Carmona a les guitarres i veus i Javi Bocanegra a la bateria. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través del Telentrada amb un 25% de descompte per als socis del TR3SC. El preu de les entrades a taquilla el mateix dia del concert serà de 16 € i el teatre oferirà un 20% de descompte a menors de 26 anys, majors de 65, amics de la música, amics del Teatre Zorrilla i als qui presentin el carnet de biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada