divendres, 25 de febrer del 2011

Música per tots amb ´Tirant de cançó´

El "Tirant de cançó" es celebra hui dissabte, amb 16 concerts arreu el territori valencià, Catalunya i les Illes Balears. La iniciativa musical organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) augmenta el nombre de concerts respecte a l'anterior edició i compta amb la novetat de traspassar les fronteres de la Comunitat Valenciana, ja que quatre dels 16 concerts programats seran a Catalunya i les Illes Balears.
Dotze ciutats valencianes acoliiran les actuacions: Elx, Alacant, Benissa, Castell del Castell de Guadalest, Alcoi, Ontinyent, Gandia, l'Alcúdia, València, l'Eliana, Vila-real i l'Alcora gaudiran de cantants i grups com ara Pau Alabajos, Miquel Gil, Feliu Ventura, Òscar Briz, Quimi Portet, VerdCel o Arthur Caravan, per posar uns exemples. Enguany se sumen, entre d'altres, Pep Gimeno Botifarra, Al Tall, Eva Dénia o Andreu Valor. Una interessant barreja de veus consolidades i de nous valors. També hi hauran concerts a Catalunya -Reus, Igualada i Cardedeu- i a la ciutat mallorquina de Manacor.
ACPV assenyala que "Tirant de cançó" tornarà a posar de manifest "la vitalitat i la qualitat de la música cantada en la nostra llengua, oferint al públic de diverses comarques valencianes, catalanes i balears la possibilitat de sumar-se a qualsevol d'aquests nou concerts" i remarca que "un any més la col·laboració de diversos ajuntaments, institucions i sales amb ACPV ha permés duplicar la magnitud i l'abast del projecte. Tot, per aconseguir que la música cantada en la nostra llengua acabe tenint el reconeixement i la difusió que mereix".
Tots els horaris i llocs es poden consultar al web del Tirant de Cançó: www.acpv.cat/tirant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada