dijous, 3 de febrer del 2011

Pau Alabajos obri el Cicle de Cantautors de l´Olleria

El proper dissabte, 5 de febrer, comença el primer Cicle de Cantautors Valencians de l'Olleria, que comptarà amb les actuacions de Pau Alabajos, Miquel Gil i Tobal Rentero, Músics de Guàrdia i Óscar Briz. Pau Alabajos obrirà el cicle presentant el seu nou disc, Una amable, una trista, una petita pàtria. El dissabte 12 visitarà la població de la Vall d'Albaida el tàndem Miquel Gil-Tobal Rentero, "en una posada en escena que serà molt diferent de l'anterior. Serà una mena de concert, xerrada i col·loqui. El fundador del grup Al Tall i Tobal, un músic que treballa amb Pep Gimeno Botifarra, invitaran el públic a pujar a l'escenari, i "a interpretar conjuntament les cançons", va explicar la regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Olleria, Àgueda Micó.
El divendres 11 de març actuarà el grup Música de Guàrdia, d'Ontinyent, que presentaran el seu primer treball, Gestos de rock. Tancarà el Cicle de Cantautors Valencians el músic de l'Alcúdia Óscar Briz.
Tots els concerts se celebraran al Teatre Cine Goya de l'Olleria, començaran a les 23 hores i seran gratuïts.
Àgueda Micó va assenyalar que l'objectiu d'aquesta iniciativa "és ajudar a difondre la música valenciana, feta a ca nostra, i, amb esta finalitat en este, primer cicle donem cabuda tant a artistes joves com a altres amb gran experiència en el món artístic. Pensem que és una responsabilitat de les institucions públiques, en aquest cas de l'Ajuntament de l'Olleria, potenciar la música autòctona que malauradament no té cabuda en els circuits més comercials. Amb cicles com aquest pretenem que cantants i grups que tenen una destacada qualitat artística i musical, però que no estan recolzats per les grans discogràfiques, també tinguen el seu espai per eixir a escena i traslladar al públic les seues propostes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada