dijous, 5 de maig del 2011

Dagoll Dagom estrenarà un musical sobre el rock català

La companyia Dagoll Dagom estrenarà el proper 11 de setembre al teatre Victòria de Barcelona 'Cop de rock', un musical sobre el rock català que inclourà cançons d'Els Pets, Sau, Sopa de Cabra, Glaucs, Lax'n'busto i Brams, entre d'altres. El càsting ha començat aquesta setmana.
   El director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, ha explicat en declaracions a Europa Press que l'espectacle recull, en dues parts, la banda sonora de Catalunya des dels orígens de l'anomenat rock català, però que "no pretén ser una antologia" del moviment.
   La primera part, situada a la dècada dels 90, representa l'etapa de formació d'una banda de rock d'un poble de costa, formada per joves de vint i pocs anomenada 'Cop de Rock', mentre que la segona part, el 2004, reflecteix la vida d'aquests personatges, les seves aventures amoroses i existencials, en un moment en què s'han adonat que "la gran eufòria s'ha convertit en una sensació de sequedat i que la vida ja ha passat".
   "'Cop de rock' posa banda sonora i emocional a tota una generació, tot i que he intentat que les cançons il·lustrin l'argument i, per tant, no he forçat a introduir cap tema que no fos d'acord amb la història", ha explicat Bozzo.
   A més, ha avançat que a la segona part de la història faran "algun toc de complicitat" als grups que estan triomfant dins el món de la música en català, tot i que no els donaran gaire importància perquè prefereixen centrar-se en l'eclosió del rock català als anys noranta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada