divendres, 13 de maig del 2011

Ja està disponible Recull d'Andròmines, nou treball d'El Trineu Tanoka

Arriben als nostres escenaris amb poc de temps a les seues esquenes, però amb una bona dosi d’experiència i moltes ganes per quedar-s’hi: són El Trineu Tanoka. En poc menys d’un any de vida, aquesta banda directa i sense complexos ha aconseguit bastir un repertori consistent i d’indubtable qualitat, el qual queda plasmat a la seua primera incursió discogràfica, que porta com a nom “Recull d’Andròmines”.
El Trineu Tanoka és un power-trio en l'accepció clàssica del terme: guitarra, baix i bateria, que s'inclinen cap a un so brut amb melodies pop en la ona que representen grups com ara Weezer, Redd Kross o els californians Grandaddy. 
 
Una portada rocambolesca i simpàtica amb reminiscències old school ens augura el que hi torbarem al seu interior: 11 cançons on temàtiques personals, sentiments, sentit de l’humor i optimisme arriben a les nostres oïdes amb un so compacte, contundent i altament addictiu. Malgrat la curta vida del grup, els seus membres gaudeixen d’una llarga experiència als escenaris, formant part de grups com Bakanal o Ligium. Prova d’aquest fet és l’ampli ventall de referències que despleguen on, entre temes pop i altres més roquers, ens podem trobar amb sons country, balades i fins i tot un sitar d’aires orientals.
No obstant, la verdadera ànima d'El Trineu Tanoka la podrem tastar veient-los dalt dels escenaris. És en aquest indret on la formació del Camp de Túria desplega tot el seu potencial, fent-nos gaudir d’una bona estona i contagiant-nos la frescor que desprenen temes com El Desert, primer single del compacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada