diumenge, 8 de maig del 2011

Ramon Sauló presenta un magnífic "Decobrint camins"

Descobrint camins és el nom d’aquest disc on el Ramon Sauló fa el que millor sap fer, compondre uns temes intimistes que ens parlen de les petites coses que sentim i vivim en el dia a dia, lletres incrustades en unes melodies que combinen a la perfecció.
Els que han tingut la sort d'escoltar a en Ramon acompanyat només de la seva guitarra, no us perdeu l'oportunitat de gaudir-lo amb el millor acompanyament musical de l'actual panorama català. El disc ha estat produït per Toni Xuclà, que l'acompanyarà a la guitarra espanyola i acústica.


La resta de la banda, la formaran el polifacètic guitarrista Joan Eloi Vila, director de l’orquestra del programa d’Andreu Buenafuente, l'arpista Josep-Maria Ribelles considerat un dels renovadors del folc català, el contrabaixista Manolo López, baixista de Taima Tesao i del grup Solatge, el violoncel•lista de la formació Túrnez i Sesé, Jordi Ruiz, el bateria Eloi López i l’acordionista i pianista Juan Carlos Garcia que ja varen acompanyar a Ramon Sauló en l’anterior projecte musical. Un embolcall de luxe per vestir les tendres i autèntiques cançons d’aquest cantautor de Cerdanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada