divendres, 27 de maig del 2011

Verdcel, hui a Barcelona i el dia 3 a Xàtiva

Darrerament VerdCel ha tornat a fer sonar PetjAdeS a l’estranger amb molt bona rebuda, concretament a Cork (Irlanda), així com ho va fer a Liverpool el passat octubre, amb la seva rica i panoràmica visió de l’obra de Raimon. Ací teniu una petita crònica: Vídeo-postal de VerdCel al Cork World Book Fest '11.

En aquest 2011 VerdCel ha continuat la seua gira amb nombroses actuacions al llarg i ample del territori amb aquest espectacle de presentació del seu darrer Llibre-disc-dvd, el tercer ja amb aquest format (Alcoi, Perpinyà, Lleida, Vilassar de dalt, Cardedeu, Terrassa, Benissa, Sant Celoni, Girona, etc).

Per endavant VerdCel continuarà la seva tourné d’actuacions del reeixit PetjAdeS. Una presentació a la ciutat comtal en format de Banda Elèctrica i Projeccions, a un espai de gran qualitat com és el CAT, i altra emblemàtica i que no podia faltar, essent aquest directe i disc anomenat altrament com ‘VerdCel canta Raimon' (en aquest cas amb format de Banda Acústica i Projeccions).

Per tant dues són les cites destacades:

- Barcelona dv 27 de Maig: CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia. Dins el Cicle Maig Folk al CAT 2011. 22h. Clica per veure +info i venda d'Entrades Anticipades.

- Xàtiva dv 3 de Juny. Sala Pep Gimeno Botifarra i Lola Tortosa. CFPA Francesc Bosch i Morata (Escola d'Adults). 20:30h. Entrada Lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada