dijous, 7 de juliol del 2011

Comença el Feslloch!

La cinquena edició del Feslloch, el major festival de la música en valencià, obri hui les seues portes a la població de Benlloch per a rebre a milers de joves que enguany podran assistir a més de 30 actuacions musicals repartides en tres escenaris diferents de la localitat al llarg de tres dies.
La cita, organitzada per l'entitat de joves d'Escola Valenciana, posa el punt i final a La Gira 2011 i esdevindrà un any més la principal cita anual de la música en valencià. El Feslloch comença aquesta nit amb les actuacions d'Agraviats, Mugroman, Malagana, Tashkenti, Enderrocks, Skapats, Auxili, Nit de Grills i DJ Conill i Agossaes Life.
Demà divendres seguirà amb les actuacions, de vesprada, de La Petita Orquestra Peiotaire, Rafa Xambó, Arthur Caravan i Bertomeu. I per la nit, tocaran Obrint Pas, Sva-ters, Lilit i Dionís, Desgavell, Almorranes Garrapinyaes, Oprimits i La Kinky Band.
L'última jornada del festival, el dissabte, les actuacions començaran també de vesprada amb Mi Sostingut, Arrap i El Trineu Tanoka, als que seguiran l'obra de teatre Yes we Camps de Purna Teatre. Després de sopar, el festival tancarà les seues portes fins l'any vinent amb els concerts d'Orxata Sound System, Aspencat, Rapsodes, Pepet i Marieta, Malnom, l'Orquestra La Pato i els convidats internacionals d'enguany, la New York Ska Jazz Ensemble, que faran una aturada a Benlloch dins de la seua gira europea per portar la seua mescla de ritmes jamaicans i jazz.
Molt més que música
Però el Feslloch no és tan sols un festival musical, ja que també és un punt de trobada de joves que arriben d'arreu de les comarques valencianes i que, a banda de la música, també poden gaudir de la zona d'acampada, la piscina, la natura i tot un seguit d'activitats durant el dia relacionades amb la cultura del País Valencià. Hi haurà diferents tallers, exposicions i presentacions de documentals, a més d'activitats esportives i lúdiques com campionats de futbet, pilota valenciana, truc, guinyot i trivial, entre d'altres. Els assistents podran acudir amb els busos fletats per l'organització.
Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada