divendres, 29 de juliol del 2011

Els Pets arriben demà a Constantí

Els Pets arriben demà amb la seva gira 2011 a Constantí, un concert que de ben segur serà molt emotiu , ja que fa més de 10 anys que no toquen a la Festa Major, i després de la demanda popular, l’ Ajuntament no podia passar per alt aquesta gira de celebració sense passar per el poble que els ha vist créixer!
No hi res més bonic que fer anys amb bona salut. Els Pets enguany en fan vint-i-cinc i no ho diria ningú. El seu últim disc ha rebut els elogis unànimes dels mitjans i s’ha passejat dos mesos llargs a les llistes dels discos més venuts de l’estat espanyol. Per rematar-ho, els premis de la crítica els han triat com a artistes de l’any i el seu disc ha entrat en la terna dels millors treballs del 2010.
Si, aquest és un any especial. Les entrades exhaurides de cadascun dels concerts de la gira "Els Pets fan més teatre" ho corroboren. Tothom vol estar prop del grup i donar-li la enhorabona per les estones compartides i la feina ben feta. I de cara l’estiu els de Constantí tenen ganes de posar la cirereta a aquest moment tan dolç, Els Pets han decidit iniciar una gira d’estiu on volen compartir amb aquest públic massiu i incondicional les 25 cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria. Serà una gira única i irrepetible, un repàs exhaustiu on el públic podrà gaudir de tot un seguit de cançons que els han acompanyat tot aquestos anys, cançons que els han fet riure i emocionar-se, somiar i enamorar-se, suar la samarreta i oblidar-se dels maldecaps.
Aquest estiu hi haurà molta música per escoltar, però cap grup tindrà el valor afegit de vint-i-cinc anys de trajectòria, cap cançoner provocarà més somriures còmplices a gent jove i no tan jove, als que estan creixent al so de les seves cançons i als que han crescut al seu costat. Els Pets tornen a la carretera. No te’ls pots perdre, aquest és el seu any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada