dimecres, 30 de novembre del 2011

El clip de Joan Masdéu “El carrer dels Jocs Florals” rep el segon premi de la categoria Millor Videoclip en català del Musiclip 2011

El Festival Internacional de la música, les arts audiovisuals i el videoclip de Barcelona, Musiclip 2011, ha concedit el segon premi de l’apartat que reconeix el Millor Videoclip en català de 2011 a El carrer dels Jocs Florals de Joan Masdéu realitzat per la productora Acid Factory. El primer premi va ser pel videoclip Tot torna a començar de Mishima (Canada) i el tercer per Per primer cop de Mazoni(Carlota Coloma i Adrià Lahuerta). L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat divendres al vespre al Museu del Rock de Barcelona.
Aquest premi obtingut al Festival Musiclip de Barcelona és el segon que rep Acid Factory pel videoclip de Joan Masdéu, després que el passat mes de juny, al 4t Festival Internacional de Curtmetratges en Català de la Costa Daurada, el FIC-CAT 2011 de Roda de Berà, obtingués un guardó que el reconeix com a Millor Videoclip de l’any. El clip de Joan Masdéu també va ser el tercer més votat pel públic d’entre els 107 treballs que es van presentar al Festival CL’HIPS 2011de l’Hospitalet de Llobregat. Els altres treballs que enguany van arribar a la final de la categoria de Millor Videoclip en Català del Musiclip 2011 són de bandes com La Pegatina, Inspira, El dia de la barbota, Dácil, Jordi Boixadós i Xaviss. El festival va tancar portes divendres amb més de 2.000 treballs inscrits procedents de 30 països diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada