dissabte, 19 de novembre del 2011

Feliu Ventura presentarà a Xàtiva el seu disc "Música i Lletra"

La presentació valenciana del nou disc del cantautor xativí Feliu Ventura, “Música i lletra” (Propaganda pel fet!, 2011), que tindrà lloc a Xàtiva hui, al Gran Teatre de la ciutat (22:00 hores), serà arropada per una representació del l’escena valenciana musical i per un bon grapat de músics locals. Un espectacle digne d’un important retorn musical i de la tornada a la seua ciutat d’un dels músics de referència actuals.
Així, passaran per l’escenari del Gran Teatre Miquel Gil, de gira actualment amb el seu disc “Per Marcianes”, o Pep Gimeno Botifarra, un altre referent xativí de l’escena musical també amb un disc recent, “La Barraca”, gravat en col·laboració amb músics folk de la riba de l’Ebre. El multiinstrumentista i productor de Botifarra Tobal Rentero també serà un dels músics convidats. I no mancaran a la cita companys de generació i vivències com ara els Obrint Pas, Xavi Sarrià i Miquel Gironés. La representació xativina a l’actuació no es tanca amb Botifarra. El pianista i productor Pau Chafer, el grup d’amics i músics de “La Nova” i el Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva seran presents a l’escenari en algun moment de l’espectacle.
Aquesta és la primera actuació al Gran Teatre de la seua ciutat des de l’any 2005, quan actuà en la gira de presentació del disc conjunt amb Lluís Llach, “Que no s’apague la llum” (Propaganda pel fet!, 2005). I la primera data valenciana d’una gira que l’ha dut fins ara a Barcelona, Lleida o Manresa, entre d’altres, i que tindrà continuació a Palma, Petra, Girona, Vila-real o Alcoi. Al mes de desembre, fins i tot, hi haurà una mini-gira pel País Basc.
Font: Mondosonoro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada