dimarts, 29 de novembre del 2011

Hui surt el nou CD+DVD de Macedònia

Els nens dels altres és, més que mai, un disc per a tota la família. Macedònia despedeix a una altre generació de cantants amb un disc sorprenent; un disc de versions. Cançons que expliquen històries de nens. Des d'Els amics de les arts fins a The Who, la banda prova nous sons i investiga una mica més enllà del seu estil habitual. Un parèntesis en la discografia de la banda on músics i noies s'han permés treballar estils i sonoritats diferents. Els nens dels altres a més a més, va acompanyat d'un DVD Som amigues, som Macedònia, on les cinc noies fan un repàs a la seva etapa dins del grup. L'heu de sentir. L'heu de tastar. Macedònia canvia de gust. 
Els protagonistes d’aquest CD no són els personatges que acostumen a viure dins les cançons del grup. Aquest cop, els protagonistes són Els nens dels altres; els nens que viuen en les cançons d’altres grups. La història de 16 nens explicades de nou per Macedònia. Tots els dibuixos que presenta Macedònia estan ilustrats per la guanyadora i l'accèssit del concurs de dibuix Els nens dels altres que el grup va engegar a principis d'any, i l’Anna Aparicio, la guanyadora del concurs, es l'encarregada de dibuixar el CD de Els nens dels altres així com els gràfics del DVD. Helena Diez, accèssit, fa el mateix amb el disc Macedònia Grans Èxits Dolça i Amarga.
NOU CD I DVD: Macedònia i les cançons dels nens dels altres grups, Els Amics de les arts, Els Pets, Lax'n'busto, La Oreja de Van Gogh i molts més...DVD: “Som Amigues, Som Macedònia” Les veus de Macedònia ens expliquen en primera persona les experiències i sentiments viscuts durant la convivència dels darrers 5 anys juntes, compartint-ho tot, fins esdevenir en amigues. Però ara s’han fet grans i vindran unes altres noies, unes altres fruites. Què pensen, com es senten? Com estan vivint tot aquests procés? Al DVD trobaràs imatges inèdites d’assajos, de com preparen les coreogràfies, la relació amb els fans.
A més, en exclusiva, imatges a l’estudi de com es va gravar el nou CD Els Nens dels altres. Però n’hi ha més: saps quina es la cançó favorita de cadascuna? Elles ens ho expliquen i canten de viva veu. Tot això farcit d’algunes actuacions amb les cançons conegudes per tots com el Bla, bla, bla, Em cau la baba, M’agrada, Cinc, Crida… i clar: Som Amigues. “Som Amigues, Som Macedònia” es sens dubte un document imprescindible pels seguidors, per veure en família, d’unes Macedònia inoblidables. Les Macedònia que som com nosaltres, les nostres amigues.

1 comentari:

  1. Aqui en teniu un altre videoclip Making of
    http://vimeo.com/32586735

    ResponElimina