dimarts, 15 de novembre del 2011

Pau Riba reedita "Jo, la donya i el gripau" en el seu 40 aniversari

Aquest any se celebra el 40è aniversari del disc “Jo, la donya i el gripau”, un dels cims de  l’obra de Pau Riba. Per celebrar-ho, el proper 24 de novembre es presentarà al C.A.T. un nou espectacle i quatre segells (Matriu Matràs, laCasaCalba, G3G i Bankrobber) han impulsat conjuntament la reedició del disc.
El gripau ha fet els 40!I rere seu també els ha fet el disc dedicat a ell i a les especialíssimes circumstàncies del seu naixement.Per celebrar l’efemèride, Jo, la donya i el gripau —enregistrat per en Pau, en Toti Soler i el seu germà Martí a l’aire lliure de can Pep Carlos (La Mola, Formentera) la tardor del 71—, es reedita en un nou format i, a tall de festa d’aniversari, es presenta amb un sorprenent i emotiu concert en què el joc, l’alegria i la instrumentació insospitada en seran els protagonistes.La banda dels Gripaus està formada per locus  multiinstrumentistes creadors d’instruments amb ànima circense que en Pau ha escollit un a un per l’ocasió. 
L’acte, la festa, començarà a les 21.30 h del dijous 24 de novembre al C.A.T. (Centre Artesà Tradicionàrius), que es troba, tocant a la parada de Metro de Fontana, a la Travessia de Sant Antoni 6-8 del barri de Gràcia de Barcelona. (Tf: 932184485), www.tradicionarius.com. També podeu buscar informació a www.pauriba.com/gripau on trobareu tota la documentació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada