dijous, 10 de novembre del 2011

Pep Sala es treu una "espina" rendint homenatge a Sau al Palau de la Música

El músic Pep Sala es traurà una "espina" el 15 de novembre amb un concert en el qual rendirà homenatge a Sau al XXV aniversari de la seva formació, i recordarà de manera molt emotiva la trajectòria juntament al desaparegut vocalista, Carles Sabater.
En la seva època de glòria, Sau mai va tocar en la emblemàtic Palau, que llavors era un espai elitista consagrat a la música clàssica, per la qual cosa ara considera un "honor" fer-ho, en aquesta ocasió, dins del cicle Bandautors, centrat en el pop i rock català, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa.
L'exguitarrista i compositor de Sau ha fet una parada temporal en la seva carrera per motius de salut --té tendinitis a les mans--, però ha fet algunes excepcions; el juliol va oferir un concert al teatre Artèria Paral·lel per fer els 20 anys del disc 'El més gran dels pecadors'. En aquesta ocasió, farà el quart de segle de Sau, tot i que Sala reconeix que, sense Carles Sabater, no hi ha res que celebrar: "No serà un concert de Sau, sense Carles és impossible", ha confessat, tot i que totes les cançons seran èxits del mític grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada