divendres, 2 de desembre del 2011

El nou disc de Minimal 21 es dirà 'El fil d'Ariadna'

Al gener del 2012 Minimal 21 publicaran el seu nou disc, El fil d'Ariadna, amb el segell Blanco y Negro. La banda d'electrònica estrena avui un tastet del disc: el clip del tema "Nina de bronze trencada".
Després de debutar en català l’any 2010 amb L’habitació del fons (Blanco y Negro), Minimal 21 presenten el seu segon treball d’estudi, El fil d’Ariadna, un disc que recull la dualitat que des de fa un any caracteritza la trajectòria del grup: "tindrà 14 temes i dues parts. La primera es dirà, l'ordit (i serà electrònica) i la segona, la trama (i serà amb la nostra formació acústica)", explica la cantant i lletrista Núria Tamayo.
Així doncs, la primera part del treball està carregada de sons electrònics, amb el synth pop i les guitarres lluminoses embolcallant les cançons amb una estètica vuitantera. La segona part del disc mostra uns Minimal 21 amb els arranjaments de violí i trombó, posant l’accent en la cançó nua i sense ornaments.
El primer senzill és el protagonista d'aquest clip "Nina de Bronze Trencada": "el vam triar entre tots perquè és un tema amb molta força i amb una estructura pop i una tornada molt identificable", afegeix la vocalista.
Font: Enderrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada