dijous, 26 de gener del 2012

Despertadors Atòmics presenten "Adagio non troppo"

El grup Despertador Atòmics, que l'any passat va treure el seu primer LP “L'ofici del rellotger” (Casafont Records) i que l'ha presentat a prop de trenta sales de tot Catalunya, presenta el seu segon videoclip, Adagio non troppo.
El treball, que segueix la sortida a la llum d'”Inventari” del passat octubre de 2011, presentat en exclusiva amb Enderrock, i d'alguns videos de directes d'estudi, completa en bona part el projecte de “L'ofici del rellotger”, un disc que suposa una aposta per l'estil funk rural en català que caracteritza el grup.
El trio solsoní, format pel cantant i baixista Eduard Corominas, el guitarra Edgar Riu i el bateria Andreu Moreno, porta en actiu des de 2007. El 2008 va treure l'EP “Despertadors Atòmics”, que el va portar a ser seleccionat dos anys seguits al concurs Sona 9 (2009 i 2010). Amb “L'ofici del rellotger” sonen periòdicament a ràdios de tot Catalunya (Icat fm a nivell nacional, i ràdio Solsona, ràdio Vilafranca o ràdio Manlleu entre d'altres a nivell de zona).
El concert de presentació tindrà lloc al Marula Cafè (carrer Escudellers 49, Barcelona) el divendres 10 de febrer a les 21:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada