divendres, 20 de gener del 2012

Komfusió també recull fons a Verkami

Retrobem els orígens és el títol del primer disc de Komfusió, el CD constarà de 11 cançons entre las quals podrem trobar versions de Raimon, Lluis Llach, Ovidi Montllor i San Gatxo, totes elles al mes pur estil de Komfusió, és a dir, a ritme de ska, rock, reggae, funk i música llatina. Un disc que va a donar molt que parlar i del qual ja podeu ser partíceps donant suport a aquest projecte.
Verkami es una plataforma de crowdfunding que funciona de la següent manera: el grup puja el seu projecte i disposa de 40 dies per aconseguir els diners demanats, i son els seus seguidors qui ajuden a fer el projecte realitat gracies a xicotetes aportacions que posteriorment seran recompensades. Podeu col·laborar en el projecte convertint-vos en mecenes i aportant una quantitat de diners que oscil·la entre 5€ i 400€, aportacions per les quals després se vos concedirà una serie de recompenses ( CD signat, samarretes, concert en exclusiva, etc…) i un etern agraïment per la vostra ajuda.
Amb els diners demanats Komfusió es farà càrrec de les despeses de: Gravació de les cançons en un estudi professional, mescla del disc, masterització, edició de 1000 copies del disc, i recompenses i despeses d'enviament.. Pots col·laborar en aquest projecte anant al següent link: Verkami - Retrobem els orígens - Komfusió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada