dilluns, 20 de febrer del 2012

Cabaret Misêria presenta "El senyor B, la vedette i les restes del naufragi"

"El senyor B, la vedette i les restes del naufragi" és el primer llarg treball de Cabaret Misêria, dotze temes que mostren la multiplicitat de registres de la banda. Es tracta d’un disc fidel al directe i ple de petits detalls. El Teatre Alegria de Terrassa acollirà el 25 de febrer a partir de les 21:30 hores la presentació de l’àlbum de debut amb una nova posada en escena on el públic podrà gaudir, entre d’altres, dels temes que conformen l’heterogeni repertori del disc.
El Cabaret Misêria fa cançons, instants musicals que presenta en forma d’històries explicades per personatges vinguts d’arreu. La singularitat de la banda es deu a la seva teatralitat, que troba la màxima expressió en uns directes sorprenentment acollidors i potents. La bellesa del seu llenguatge rau en la claredat a l’hora de posar el dit a la llaga, la divertida cruesa de la bogeria.
La presentació al Teatre Alegria és dins de la programació de la Casa de la Música de Terrassa i compta amb el suport del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa. En aquest concert Cabaret Misêria mostrarà el repertori del nou disc així com els temes que ja han girat per Catalunya al llarg del 2011.

Descarrega:
Escales avall
Petit paradís
Seguint la nitLlavors tot d’una

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada