dimecres, 15 de febrer del 2012

El cantautor Genís Barcons presenta el seu primer disc en solitari al Barnasant


L'exguitarrista de Roger Mas i actualment integrant del grup de rumba Barrio Negro presenta el seu primer treball en solitari Barcons (Picap, 2011) el dijous 16 de febrer al festival de cantautors Barnasants. Genís Barcons, originari de la vil·la de Gràcia però amb un peu a Solsona, comença els estudis musicals des de ben petit agafant la guitarra com a companya inseparable en tots els seus projectes. Així, ha compaginat la feina de pedagog amb estudis superiors de guitarra i tocant tant a nivell particular com col·laborant amb artistes com Roger Mas i Barrio Negro, amb els que ha gravat i produït l'últim àlbum de la banda, Rumbanova.
Des del maig del 2011 ha presentat el disc a sales de tot Catalunya, com l'Sputnik de Solsona, el Cara B, Racó 69, el Col·leccionista, el Live Bcn, etc. El disc, en acústic, suposa una síntesi de la seva experiència musical i barreja estils des de la rumba fins al pop passant pel blues amb una rellevància a parts iguals de la veu i la guitarra.
El concert del Barnasants tindrà lloc el dijous 16 de febrer a les 19:45 al Centro Galego Barcelona (Rambla dels Caputxins, 35-37, Barcelona).
Podeu escoltar Barcons a l'spotify (http://open.spotify.com/album/1gHbGppujvJnnJ3DZG6I8Y ) o parcialment a la pàgina web www.genisbarcons.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada