dissabte, 3 de març del 2012

Andreu Valor presenta "A l'ombra de l'obscuritat"

Després del bon resultat del seu primer treball discogràfic, “En les nostres mans” (Mésdemil 2010), l'autor enfronta amb força i il·lusió el seu segon treball discogràfic en solitari "A l'ombra de l'obscuritat". Han sigut més de cent concerts en dos anys, recorrent bona part del domini lingüístic i aquesta intensitat ha provocat una maduració personal i també com a músic. Aquesta ha sigut la base del nou projecte, la intenció d'agrupar l'essència obtinguda en aquest viatge per afavorir noves lletres i música, sent capaç d'aportar el possible progrés aconseguit. 
Una cosa no varia respecte a la particularitat de fer cançons, varia la forma de dirigir-se, d’expressar-se i l'enteniment musical, però les temàtiques continuaran sent fidels a la necessitat d'aportar positivisme i canvis a una societat, de vegades, desorientada i sobre tot a obrir els ulls a l’oient per centrar-nos en saber conviure i col.laborar amb aquell més necessitat, més maltractat, més dèbil... 
En una situació com l'actual, el moment pot semblar-se obscur, com el títol del nou disc, però si et fixes en el detall, l'obscuritat no pot tenir ombra sense llum, per menuda que siga. Aquesta és la intenció del nou treball, paraules i paraules, melodies i compassos, que puguen possibilitar la millora necessària per al col.lectiu, per tots! Respecte i sentiments. Que la memòria no s'oblide!

A l'ombra de l'obscuritat en escena a l'abril del 2012
La producció d’aquest projecte ha millorat molt l’anterior, gràcies a la involucració de Eduardo Bates (Buenos Aires - Argentina) i Albert Ortega (Alberic). L’enrequiment musical és notable gràcies a la incorporació de músics com Eduardo Bates, Borja Penalba, Carles Carbonell o Agustí Vidal. La gravació continua absorbint de les possibilitats tècniques per a gravar a distància i disminuir les dificultats d’aquesta. "Agraïr la inestimable col·laboració d’una colla d’amics referents musicals per a Andreu amb els que ha tingut el plaer de cantar uns temes que s’inclouran al disc, que son: Miquel Gil, Cesk Freixas, Cris Juanico, Xavi Sarrià (Obrint Pas) i Bertomeu, al tema Història d’un amor alternatiu.. Feliu Ventura i Pau Alabajos", expresa l'autor.

1 comentari: