dijous, 5 d’abril del 2012

Tres breus de música en valencià: Rapsodes, Agraviats i Vol de Núvol


- La música en valencià arribarà el día 13 d’abril a Brno i el 14 a Praga. Els encarregats seran el grup Rapsodes, que portaran a les jornades sobre la cultura espanyola realitzades a les dos ciutats tot el ritme necessari per a fer ballar a tots els assistents.
Dos dies de rap en valencià per les dos ciutats més importants de la República Txeca. Que es preparen per eixes terres, ja que van a tindre una bona dosi de ritme, lluita i molta festa!

- Com vos anunciaven fa uns dies la companyia Vol de Núvol ha estat seleccionada per a la campanya Anem al Teatre amb el seu espectacle En Ric Rap Rondalles: El Musical. 17 actuacions confirmades per distints pobles del País Valencià. El dimecres començaran en El Puig, però en les pròximes setmanes xiquets de pobles com Burjassot, Mislata, La Pobla de Vallbona, Alboraya, La Pobla de Farnas, Xirivella, Aldaia i Paterna, podran gaudir d’un espectacle divertit i entretingut a la mateixa vegada que aprenen les rondalles d’ Enric Valor.

- El grup Agraviats ja s’ha possat en marxa, en aquestos moments es troba enregistrant el que serà el seu próxim disc, prepareu-vos per a ballar, que ja queda menys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada