dimarts, 10 de juliol del 2012

Arriba el Rebrot amb Brams, Eina, Terratombats i Aspencat

L'Aplec de Joves dels Països Catalans, el Rebrot, escalfa motors per esdevenir un any més el punt de trobada del jovent independentista dels Països Catalans a Berga, on se celebrarà del 12 al 15 de juliol. Un aplec que busca convertir Berga durant el tercer cap de setmana de juliol en "un espai de trobada, de festa i també de lluita, d'intercanvi d'idees i experiències entre joves vinguts d'arreu dels Països Catalans". "Un espai de llibertat per a capgirar tot allò que ens han imposat, un punt més des d'on seguir avançant cap a la independència i la revolució!", segons l'organització.

Tallers, xerrades i concerts
Maulets, CAJEI i també el Casal Panxo de Berga van ultimant doncs els detalls d'un esdeveniment que es consolida en aquesta onzena edició que com sempre combina la gresca i la lluita.
Això queda plasmat en els tallers i xerrades que centren el calendari dels quatre dies i que afrontaran tres aspectes que Maulets i CAJEI consideren fonamentals: el debat sobre l'alliberament sexual i de gènere, el sindicalisme als Països Catalans i la construcció de l'independentisme des de l'esquerra.
L'Aplec comptarà també amb una nova edició del Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans i també de l'Esclat, el concurs de grups de música joves. D'altra banda, d'entre els grups musicals que actuaran el Rebrot són Brams, Eina, Cesk Freixas, Terratombats, Aspencat, Ebri Knight i Dr Ring Ding.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada